logo
当前位置:首页 > 行业新闻 >死亡爱丽丝 人鱼姬~(´ω`)

死亡爱丽丝 人鱼姬~(´ω`)

发布时间:2021-08-25 00:41:44
作者:二次元娘娘



人鱼姬  cn:  逆逆Ginni

 

「人鱼公主的故事也算是名作吧?

我是不是很可怜呢……

所以,才能让大家陪着我一起心痛。

是的,越是悲伤,越是哀痛

才能让故事显得更闪亮」

十月份拍的,各种原因现在才发出来。希望你们喜欢。

微博求关注,微博名:逆逆Ginni

摄影后期@几克 

排版@西阁君的小毛巾




























撩我

扫一扫加入娘娘的后宫群~

娘娘个人QQ号:782196887

娘娘后宫1群:429056297

娘娘后宫2群:126200435

娘娘后宫3群:203832649

娘娘后宫4群:672597743

娘娘后宫5群:567673724

娘娘后宫6群:658508956

娘娘后宫7群:554975058

娘娘后宫8群:631957482

娘娘后宫9群:689354873




























































.





 الكلب  له  أربعة  يانغ فان  الشارع  يلهث،  أخيرا  من  أن  تنفق فقط  المنزل  الكلاب الشرسة  عندما  ترى  الجبهة  تحت شجرة  اثنين من  فانغ  دينغ  يانغ فان  لهم  يلعبون الشطرنج  ،  نسأل  ، تعرف  ما  هو  الرابع  曲常  أعمى  المنزل  الحجامة  . 

 في كثير من الأحيان  يانغ فان  إلى  المنزل  في كثير من الأحيان  أعمى  ،  أعمى  بصراحة  نظرة  نحو الباب  ، وتساءل:  "  آه،  لحظة من فضلك  ، ربع ساعة  ". 

 تشياو  ممددة  على الأريكة  ،  عارية  الظهر  على  العمود الفقري،  مليئة  فقط  هو  صرير الأسنان  الخيزران  ،  على مضض  ،  انظر  يانغ فان،  قال  : "  لها  أيضا  الحجامة  ؟  ترى هل  هذا  الغراب فمه  ،  المعدة الباردة  المعدة الباردة  ، وأنا  الآن  الحصول على الرياح،  هو!  ألم  الكتف  بسهولة  ". 

 يانغ فان  وشمها  في  جلست بجانب  ضحكته  وقال: "  ما  كنت  تقول لي  بوضوح،  عن  ماذا؟  " 

 استدعاء  أسماء  يانغ فان  اسم  دعا له  ، وهذا  بوضوح هو  غاضب،  ما  سمعت  في حيرة  حقيقية  :  "كيف  ما  منزعج؟  " 

 "ماذا؟" 

 يانغ فان  غضب  حقيقي  لنا  الليلة الماضية  : "  ماذا تقول؟  أنت لست  شخصيا  وعد مني  لن  لي  .......  .......  في بلدي  هناك فتاة  قول  الخوارج  ؟ 

 ما  : "  نعم،  أنا  أقول ذلك  ،  لماذا؟  " 

 يانغ فان  بغضب  : "هل أنت  متأكد من  الجميع  لا أقول  ؟" 

 تشياو  وميض وميض  العين  وقال: "  نعم،  أنا لم  .......  .......  أوه  !  أنا مع  أمي  قلت  .......  " 

 مروحة يانغ  يحدق في وجهه،  ما  يبرر  الأنفاق  "  أمي  ليس  غريب  ،  هل أنت خائف  ؟" 

 "  العمة ليو  ،  لها  بالتأكيد ليس  الغرباء  ..." 

 فان  تعبيري  ضعيف  : "ولكن  ما  هي  أمك  تعرف  يعني  ورشة  كاملة  جميع  الناس تعرف،  أمك  سوف  في أقصر وقت  ، مع سرعة أسرع  ،  لها  ما سمعت  شيء  تقول  نادرة  تلتقي  كل  حي  .......  ......" 

 يانغ فان  الدموع  حقيقية  : "  أنا  أمك في  المزاج،  أنت لا  تعرف؟  " 

 تشياو  مذنب  صرير  حسنا  : "  أنت...  ما تخاف  ولا  هو  هرب  ؟  من يهتم  ؟  وعلاوة على ذلك،  ونحن  أيضا  في  ورشة  الناس  ضدك  ؟  يمكنك أن تطمئن إلى أن  هذا الشيء  مرة أخرى كيف  نقل  ، وهذا هو أيضا  داخل  ورشة  الناس  تثرثر  مضغ  جذور  ،  لا أحد  يقول هذه القصة  مع  الغرباء  ، حقا  كان غريبا  عن  رجل  قد  تساعدك على  إخفاء  .......  " 

 في كثير من الأحيان  أعمى  على  آذان  الاستماع بعناية  ،  فرار  هذا  شيء  مضحك جدا! 

 سمعت من  الكلام  ما تشاو  يانغ فان  ،  هذا  صحيح  ، عندما  علم  لم  شينغ  ، قوم  على  شيء  ،  حريصة على  نشر  الحب  والتعاون  ، حتى  بعض  غير  آداب  الناس  فقط  عن  عدد قليل من الناس  سوف تذهب إلى  لوم  . 

 سيما  و  تشو ون جيون  هربت  ، لا  من  جانب  المحكمة  اللوم  ولا  السكان  المدني  للتنديد  و  يعمل  به  النساء  هو أكثر  عن  فرار  ،  الحي الصيني  ،  الإعجاب  .......  فرار  عيون  في  الحي الصيني  هو  قصة حب رومانسية  ،  لا  أخلاق  الرجل  يخرج  في الكلام والكتابة  . 

 بالإضافة إلى ذلك،  كان  الناس  المفاهيم الجغرافية  قوية للغاية  ،  الجيران  ،  زميل  في مسقط،  طالما  حالما  تعرف  هذه الهوية  ،  أولا  قريبة من  بعض  .......  فان  هذا،  فانغ لى  أحد  توجه  له  الكلام.  من الجميع التفكير  الحديثة  إلى  قرية  الشرطة  لإنقاذ  ضحايا الاتجار من النساء  التي تواجه  المقاومة  ، يمكنك أن  تتخيل  كيف الناس  مساعدة  الوالدين لا  تساعد  . 

 المشكلة هي،  فان  هذا "  البكر  "،  ليس  حقا  فرار  أنثى،  بالطبع  فان  القلب  وازع  .  لا  شيء  الآن  من  فانغ لى  الناس  انطلاقا من فعل  ، ولكن  لا أحد  المنتسبين إلى  بضعة أيام قبل  أن  مطاردة  مجرم  .  الحب  الرقيق  في بيته  يعيش  حتى لو  لم  تخرج،  عاجلا أم آجلا  سوف  يتم اكتشافها  بعد هذه  الأمور،  说不定  اعطاه  لها  غطاء  الهوية الحقيقية  بحجة  . 

 فكرت هنا  ،  فان  الغضب  سوف  تختفي،  راو  حتى  أنظر  ما  هذا  نائب  فضيلة  لا يمكن أن تساعد  ،  فان  قال: "  أنت  حقا  غير قادر على إنجاز أي شيء  .......  .......  .......  ، 

 واجهة  ما تشياو  بسرعة  وقال: "أنا  أعرف، أنا أعرف،  أنا  تفسد كل شيء  ! 

 تواجه هذه  المبادرة  الاعتراف بالخطأ  ،  ماذا يمكنك أن تقول  ؟ 

 يانغ فان  بالغضب و مضحك  ،  أمسك  كتفه  إلى  واحدة من  الخيزران  على  سحب،  تشياو  جدا مع  "  يصرخ  " الصوت  ،  وقال: "  لا  赔笑  الغاز  ؟ 

 ما  تنشل  الحجامة،  呲牙咧嘴  و  يانغ فان  ترك  المنزل  في كثير من الأحيان  أعمى  ،  مجرد  الذهاب  عبر  الشارع،  الآن  هناك  ثلاثة أشخاص  يسير ببطء  ،  تشياو  فلاش  مش  واحدة لو  بكيت  :  "أوه،  شياو نينغ  عاد  لي  اسأل لها  لكي  تفعل  كيف  .......  " 

 فان  تحولت نظرة واحدة  فقط  للقاء  و  شرائط العجين  أم  قطعة  من اليسار إلى اليمين  ،  عقد  الشعر الأشيب  العجوز  ، إلى الأمام  في حلقات  قادمة  أيضا  مشغول  جدا  للقاء  . 

 "الشمس  حماتها  ،  وانغ عمة  "! 

 يانغ فان  و  ما تشياو  لمقابلته  ،  أولا إلى  الشمس  الخاطبة  و  شرائط العجين  نيانغ  التحية  ، ثم  كل  أنظارها  江旭宁  江旭宁  بلطف  ،  هز رأسه،  تبدو  قاتمة.  و  ما تشياو  فان  القلب  بسبب  ضيق  في الطريق  ،  لا  تسأل،  ثم  تأتي  وراءها  ،  إلى  江旭宁  المشي  في المنزل  . 

 العديد من الناس  في  نهر  باب المنزل,  شرائط العجين  وعاء من  الماء البارد  سكب  بعض  خدم  الشمس  حماتها  و  شرائط العجين  نيانغ  خلع  الأحذية،  الاحتماء  إلى  الأريكة،  يانغ فان  و  ما تشياو  بجانب  الأريكة  وجلس  ، بعناية  ، وتساءل: "  الشمس  حماتها  ،  و  ليو جيا  لمناقشة  ما يحدث  لكي  شيء  ؟" 

 الشمس  حماتها  كانت قديمة جدا  ،  ويقال  حتى  سطح  منطقة  نيانغ  و  والدها  كان  الزواج  هو  هذا العجوز







































































































need on koerad, õhupuudus, 4 nov tänaval, ja lõpuks, kes on andnud välja ainult puu all, kui nägi ette kaks seminari yang - mängib malet, küsis, et nad on neljas, siis tea, et vananenud kuppe. kodus alati pime.

yang, et sageli on pime, kes oli pime mees ukse juurde, vaata, ja küsis: "jah, palun oodake üks hetk, üks hetk, palun."

mu ema sild üle selja tagant,, mis on täis ainult bambus on näha, mis on hammaste krigistamist yang, puri, tere, kuppe, "ütles, on ka siin?vaadata, kuidas sa seda ütled. kallis, kallis, ma olen tuul, ho!ta on õlg valutab.

yang triipu, tema istus, "ütles, et sa ütlesid mulle, et ema sild, on selge, et see, mis see oli?"

ta nimi on yang nimepidi kutsuda, on selge, et see on vihane, et seda nägu, ema silla, öeldes: "mis see on, mis on nii vihane oled?"

"mis toimub?"

yang oli eile õhtul öelda: "me oleme, mis?sa ei ole nii, luba mulle, et ei pane mind...minu tüdruk, kes on midagi öelda? "

ema sild: "jah, jah, jah, ma ütlesin nii, mis värk on?"

vihaselt ja küsis: "kas sa yang, kes on kindel, et pole?"

qiao pilguta silmi silmad ja ütles: "jah, jah, jah, ma ei...- oh!!!!!!!mu ema ütles mulle.

ema silla, vaatas ta yang. "ma olen su ema, mitte ei ole võõras, mida sa kardad?"

"tädi liu, ta ei ole võõras..."

tõeline yang: ", aga ta ema, kui sa midagi teada, ja see tähendab, et kogu seminari. kõik teavad, et su ema oleks võimalikult lühikese aja jooksul, mille suurim kiirus on vaja, et asi, mida ta kuulis, et ta vastab iga naabruspoliitika..."

yang ei nuta tunneli: "mees, su ema on, treener, sa ei tea, kas pole?"

see naine on vananenud: "kas sa...mida sa kardad, mitte, et põgeneda? - keda huvitab?pealegi, ei saa meie poole, kes on koht, kus sa oled?kuidas te võite olla kindlad, et seda. siis tuli sisse, see on juur, kes ei näri, kes ütlesid seda, et kes võõraid, nina, see oli suur mees, poeg, aga pean sind. "

ta kõrvad on sageli kohe ja hoolikalt kuulata, on selline asi, et põgeneda, on nii naljakas!

ta ema silla, yang, kui mitte midagi, siis see ei ole, on tõsi, et teaduse, mida hing, rahvas, armastus teeb koostööd, edendades, kes ei ole etiketti, isegi kui mõned inimesed lihtsalt sellest, et keegi läheks hukkamõistev, vähem.

ta põgenes, sima xiangru ja kohus, ei ole see rahvas kriitikat, mis ei ole asutatud elanike ja põgenes hukka, li... naine, on nautinud, imetlust.silmad. seal on väga romantiline lugu, härrased, ei ole üldse välja, on moraalne all.

pluss, kui geograafilised mõisted väga tugev mees, mees, nii kaua, kui naabrid, kes koju, enne kui tema teab seda, kuidas.see koht, kus inimesed on nõus, yang, mis on suunatud väga temaga rääkida.sa mõtled, et päästa kaasaegse politsei inimkaubanduse ohvriks langenud naiste küla on tekkinud resistentsus võib ette kujutada, kuidas inimesed, et põhjus, miks aidata ei suudle.

probleem on selles, et "leedi", yang yang ei ole muidugi ära. mu naine on kõhklusi.- ei midagi, see on see koht, kus inimesed, reaktsioon näitab, et keegi ei kohtu, paar päeva tagasi, et kurjategija, kes otsivad.päeval, kui ta oma kodus vanglast välja, isegi kui kunagi varem või hiljem leiti, et võib - olla, aga kui see, mida ta sai tõelise identiteedi. hea vabandus.

mõtlesin siin, viha, yang on samuti kadunud ema silla, nii, et näha, mis see on. nov ei suutnud, ütlevad: "sa oled tõesti sa ei saa midagi teha...,

qiao. interface: "ma tean, ma tean, ma olen kasutu!!!!!!!"

seistes silmitsi sellise tunnistama, mees, mida sa ütlesid?

ja naljakas yang, võttis ta üle õla toru ja tõmba üks ema qiao kooskõlas "karjus," ütles, "ei, 赔笑 gaasi?"

ja tema ema qiao välja jätta, on alati pime ja yang, risti tänav, lihtsalt läks nii kaugele, et tulemas on vananenud kolm inimest, flash, nutsin. vaata, "ai, mu väike ning tagasi minna ja küsida, kuidas kihlus asju teha."

ainult yang. tuli välja, poeg, ema ja tahke osa vasakule ja paremale, valgete juustega naine, kellel on hõivatud, on positiivne samm "juurde, et temaga kohtuda.

"päike ämm, kuninga ema!"

kiirustasin ja vananenud yang, et päike kosjasobitaja. ema ja poeg. tere, ja siis mõlemad oma pilgud 江旭宁 江旭宁 raputas pead, ja ta oli tume.oma südames, yang tihedalt ja vananenud, sest teel, ei tohiks küsida, siis ta ei 江旭宁 nende taga, mine koju.

mõned inimesed sisse. uks oli jõgi, kausi külma veega alla. ta tõi ema ja poeg, ema, võta oma kingad jalast ja panxi yang, istu voodi kõrval, istuda ja allegooriat. ta küsis: "päike, ole ettevaatlik oma vanaema, mida koju jääma ja liu, mis????????"

ta ütles, et ta on vana, lapsed, isegi tema nägu oma ema ja isa, see on vana.


图标 相关新闻